Thursday, July 14, 2016

Eid2016

Assallamualaikum

Hari Raya tahun tak ada la meriah mana. Adik-adik pun ramai yang raya kat rumah mak mertua masing-masing. Petang raya dan raya kedua barulah masing-masing memunculkan diri. Gambar family raya pun tak de tahun nie. Alahai macam mana la boleh lupa. Padahal raya ketiga tu masing-masing dah ada kat umah. Ermmm tak pe lah, tahun depan pulak.

Tahun nie kat umah masak Nasi Oren again. Atas permintaan. Lemang, sate, nasi impit, rendang macam biasa memang ada. Kiranya hari raya nie adalah hari menternak lemak banyak-banyak. Naik jugak kilo ambe. X pe raya kan.

Meh tengok gambar je la :)

 Budak2 datang beraya.
 Sate nie abah yang tempah. Next year plan nak buat sate sendiri. In shaa Allah.

 Kuih Raya.
 
 Tapai tu memang dish wajib mak setiap tahun tapi aku tak minat makan tapai. Orang kata tapai mak aku memang win...entah la anak dia nie tak pernah rasa. Maafkan anakmu emak.
 
 Me and Adam. Tema hijau mak kau kita tahun nie.
 

 Aku dan adik aku. Tauke dexandra nie. Kami je yang ada masa first raya tu. Sado kami berdua sebab banyak buat keje :).






Baraan kat umah aku pagi tu. 
 
Post a Comment