Saturday, May 7, 2016

Aku dan AUOLIYA

Assallamualaikum

Alhamdullilah dengan izin Allah aku telah dibukakan hati untuk berbisnes.  Rupa-rupanya best jugak berbisnes nie..hehehe. Aku telah menjadi stokis bagi produk AUOLIYA. Aku panggil AUOLIYA nie gel cantik. 

First time guna memang rasa sangat beat. Muka pun sejuk je. Paling best bila minyak kat muka dah tak ada. White head pun sama. Sukanya hati saya. Pas tu aku share dengan adik-adik dan kawan-kawan. Alhamdullilah feed back yang baik. Paling win tentulah aku tak payah dah nak pakai krim segala krim...hatta foundation pun aku dah tak pakai.

Kalau ada yang nak cuba boleh watsap di talian 01121151933 atau
 FB: BaiyahLyn Kadari 
Instagram :biesweet_auoliya



Nota Betis:Minggu ini aku belajar sesuatu. Ya sangat² belajar sesuatu. Bukannya rasa nak kecik hati sangat tapi entahlah. Lepas nie behave Bie. Pandai² la bawak diri sendiri. Jangan nak melebih-lebih swbab TAK ADA KENA MENGENA. Fine Tq kan.Buat kerja sendiri bagi tip topdan datang awal keje. Kalau masuk keje pukul 8.00 pagi, sila awal setengah jam...eh!!!Lepas nie keje melambak². Sila bersedia. Jangan merungut Bie. Biarlah kerja tu berkat. Kata nak BERSARA UMUR 50.
Post a Comment