Friday, March 4, 2016

GWS sayang

Assallamualaikum

Hello Mac. Sekejap aje dah Mac....huhuhu. Aku pun asyik tenggelam timbul je update blog. Kalau dulu sehari 2-3 entri, sekarang nie ya ampun malas yang melebih-lebih. Kalau dulu tak uodate satu hari pun rasa macam serba tak kena. Perubahan itu seiring dengan usia. Usia yang semakin meningkat senja.

Minggu nie seminggu my Adam tak ke sekolah. Demam plus selsema. Bila cakap kat dia "esok adik kena pegi sekolah tau. Cikgu dah rindu". Dia jawab " adik tak boleh nak pegi sekolah lagi. Adik kan demam".
Dia kalau demam siap pakej dengan muntah tu. Takut jugak dia muntah kat sekolah karang.. Nasib baik sekarang makan ubat dah okay. Tak payah la nak berkejar lagi. 

Cepat sembuh adik. Ibu luv u alwizz :)



Nota Betis:
-Ish korang tetiba mengenang kisah lalu....maka teringatlah kisah kau dan aku :). Terima kasih atas kenangan itu. Miss korang
Post a Comment