Thursday, December 17, 2015

2015 yang semakin menjauh

Assallamualaikum

Dalam hidup nie macam2 boleh jadi. Sama macam roda, kadang2 kat atas, kadang2 kat bawah, kadang2 indah, kadang2 pahit. Allahuakbar. Bertabahlah. 

Alhamdullilah di #POWERGOLD banyak mengajar perkara positif cuma kena keep it up aka #kipidap n dont give up #dongibap. Semoga #POWERGOLD terus menjadi mysideincome....hehehe

Banyak perkara yang perlu diubah untuk memperbaiki diri sendiri. Berubah untuk menjadi yang lebih baik. In Shaa Allah. Tahun 2015 makin melabuhkan tirainya. Tahun 2016 makin hampir memunculkan diri. Untuk membuat azam setiap tahun sudah tidak mampu mungkin kerana azam2 yang lama masih bertunggak. Cuma tahun hadapan lebih kepada kesihatan diri sendiri kot. Iya la semakin berusia, antibodi tu semakin rendah. Mintak di jauhkan la dari segala penyakit. Dah la aku nie jenis orang yang tidak makan sayur dan orang yang tidak mampu  untuk menelan ubat.

Tahun depan Adam pun dah start sekolah. Semoga dipermudahkan segalanya. 


Post a Comment