Thursday, September 3, 2015

Koi merepek jap :)

Assallamualaikum

Rindu nak tulis blog panjang2 macam dulu. Rupanya semakin bertambah usia, banyak benda yang dulu kita amat suka, yang amat kita minati, terus drop jatuh berderai-derai. Kalau dulu pantang nampak kamera, sanggup kejar semata-mata nak wujud 'aku' di situ. Sekarang...lebih kepada buat deq je. 

Walaupun sekarang umur tu dah nak masuk series plus series plus plus series, hakikatnya dah tua tapi perangai ya ampun still lagi perasaan macam orang muda. Bak kata orang 'tak sedar diri'. Tak pe perasaan sedar diri tu dah makin nak meresap kat diri dah. Hadirnya Muhammad Adam Qaleef dalam hidup sangat membawa erti. Tolak satu plus satu. Syukur. Banyak belajar dari cerita sesuatu. 

Sangat2, selepas melepaskan sesuatu yang kita anggap sangat berharga dalam hidup padahal pada hakikatnya tiada sikit pun value dalam hidup nie. Amin. Belajar sesuatu dari itu. Mungkin orang lain tak faham apa yang kita rasa, kena terjadi perkara yang sama kat dia, baru dia akan faham.

Sekarang nie misi 'zero hutang', bukan mudah tapi tak mustahil. Semoga dipermudahkan. 






Post a Comment