Wednesday, June 24, 2015

WW Rabu

Assallamualaikum


Monday, June 15, 2015

Kerabu mangga versi sangat simple

Assallamualaikum

Sekarang kat sini musim mangga. Macam2 ada. Dah penat mencolek, kita buat pulak kerabu mangga versi Acik Alyn yang sangat simple.



Bahan-Bahannya
Mangga
Bawang Besar
Bunga Kantan

semua bahan di atas hiris halus2.

Ikan bilis di goreng

Bahan perasa
Garam
Gula
Air limau Nipis

Cara membuatnya
Campur semuanya. Tadaaa SIAP.

 [Senang, mudah, simple tapi yang paling penting sedap di tekak Acik Alyn]


===========================================================================================

TIPS EMAS


Antara keperluan untuk jual/pajak emas:-

1. Nak beli rumah/hartanah
2. Pusing modal bisnes
3. Umrah/Haji

4. Pendidikan anak2
5. Kecemasan
.
Keperluan ke-5 tu yang PALING HOT..tapi seboleh2nya emas yang kita ada jangan dijual. Guna dulu cara memajak supaya kita tidak kehilangan emas yg kita simpan tersebut.
.
Fahami betul2 konsep simpanan emas dan anda akan tidak rasa rugi simpan emas malah bersyukur sangat2 sebab proses memajak emas untuk dapatkan duit lebih senang dari memohon pinjaman peribadi di bank. EMAS DAPAT DUIT PUN DAPAT.
.
@bierichgolds
011.2115 1933

Friday, June 12, 2015

Next week dah Ramadhan

Assallamualaikum

Al-hamdullilah dah nak masuk pertengahan Jun 2015. Next week pulak in shaa Allah kita akan menunaikan ibadah puasa. 

Di kesempatan ini Acik Alyn ingin menyusun 10 jari memohon maaf di atas segala salah dan silap. Moga kita sama2 dapat menunaikan ibadah puasa dan sentiasa diberkati olehNya. Amin.



=============================================================================================================

Kempen menukar tabungan duit kepada tabungan emas. Dengan serendah 0.5 gram anda mampu untuk menyimpan emas setiap bulan dengan harga yang sangat mampu milik.

Keterangan lanjut :
01121151933 #bierichgolds