Sunday, May 31, 2015

Menabung emas dengan POWERGOLD

  POST MELEKAT :)
Assallamualaikum
Alhamdullilah kerana aku telah memilih untuk menabung emas dengan hanya 1 gram 1 bulan. Banyak perkara yang aku belajar. Semakin digali ilmu itu, semakin banyak yang tak tahu rupanya. Inilah pilihan hidupku sekarang.
MENABUNG EMAS SAMBIL BUAT SIDE INCOME. MEMANG TERBAIK.
Andai diberi pilihan...pilihlah untuk berubah ke arah yang lebih baik...
Walaupun jalan menempuh perubahan itu perlukan masa yang lama...
Lakukanlah perkara yang tenteramkan hatimu selagi tidak melampaui batas..
Kerana hanya dirimu saja yang tahu apa yang terbaik dalam hidupmu..
 
Nie serba sedikit mengenai POWERGOLD

# Syarikat POWERGOLD  Bukan Program Skim Cepat Kaya. Kalau boleh cepat kaya sudah pasti semua yang join powergold kaya2, tetapi boleh cepat kaya jika tekun berusaha.

# Syarikat POWERGOLD tidak menjalankan aktiviti jual emas secara ETA, tempahan berdiskaun, hibah bulan2 dan seangkatan dengannya, jika ada yang buat guna emas powergold ( Amethyst Gold ) itu di luar pengetahuan syarikat, Agen atau stokis berkenaan boleh dikenakan tindakan.

# Syarikat POWERGOLD adalah peneraju utama goldbar 1 gram dan suku dinar dengan harga jual beli TERBAIK. Produk yang tiada saingan , bagi mereka yang betul2 ingin menjana wang dengan emas, powergold adalah platform terbaik, jangan salah saluran untuk dapatkan harga tidak masuk akal atau boleh bagi cepat untung kerana ia mungkin mengundang kerugian.

# Syarikat POWERGOLD menyediakan 3 peluang jana pendapatan, 

1) SIMPANAN 
2) TRADING
3) NETWORKING
   (satu-satunya syarikat di malaysia yang menyediakan peluang terhebat ini).

# Syarikat POWERGOLD 100% Milik Bumiputra ( Melayu ), usahawan2 powergold juga terdiri dari 99% Bumiputra, pengalaman syarikat sudah melebihi 10 tahun dalam bidang Emas.

# Syarikat POWERGOLD juga menyediakan seminar dan training bagi memastikan semua usahawan2 powergold boleh berjaya, dari tidak tahu langsung mengenai emas bertukar menjadi Pakar Emas.

Jom mulakan hari ini menjadi sebahagian KELUARGA aka RAKAN HATI KAMI DI POWERGOLD, orang lain tidak mampu mengubah nasib anda melainkan anda sendiri, kami hanya dapat membantu menunjuk jalan untuk sama2 menjadi insan yang berjaya, sesunguhnya masa itu adalah emas...jangan biarkan peluang ini berlalu kerana sesuatu yang baik tidak selalu datang dalam hidup kita.

Keterangan lanjut:
Pm/Whatsapp 01121151933

Follow FB Baiyah Lyn Kadari
            Insta bierichgolds
            Pages Jutawan Powergold

Post a Comment