Monday, April 27, 2015

Pesta Buku Antarabangsa 2015

Assallamualaikum


Sebenarnya setiap tahun memang aku tak pernah miss ke sini. Acara wajib aku setiap tahun. Awal Januari lagi dah siap2 tick kat kalendar.  List buku belum buat lagi sebab ianya berbelah bagi antara BELI NOVEL atau  BELI EMAS. Terjah tu tetap akan terjah. Tapi tahun nie kena skodeng2 dulu buku2 yang memang tip top, baru nak beli. Nak beli buku2 yang diskaunnya lebih dari 25%. Kena budget sikit sebab banyak buku yang kena bayar GST. 

Jom2 memeriahkan PWTC seperti di bawah

24 April - 3 Mei 2015
PWTC 
10.00 pagi - 7.00 malam (Isnin - Khamis)
10.00 pagi - 9.00 malam (Jumaat, Sabtu, Ahad dan Cuti Umum)
MASUK FREE OF CHARGE

Ermmm next week baru nak g terjah ke PWTC. Cuti panjang. Yes. 1 Mei hari pekerja, 3 Mei Wesak Day gantinya Isnin...pas tu 7 Mei Hari Hol Negeri Pahang. Dah siap dah apply cuti 3 hari. Minggu untuk merehatkan minda.

Nota Betis:
Kalau ada yang nak menabung EMAS 1GRAM 1 BULAN, contact saya yek. Beli emas dapat emas..sambil membeli kita buat duit jugak :)
 

Post a Comment