Monday, April 6, 2015

Emas dan saya, saya dan POWERGOLD

Assallamualaikum

Idea banyak nak menulis tapi M besar2. Azam bulan baru akan update sikit2. Susahnya nak menyeru mood macam dulu2, 2 atau 3 entri satu hari. Kena mula balik la nie.

Al-hamdullilah sekarang Acik Alyn dah mula untuk menyimpan emas. Mungkin dah terlewat tapi apa salahnyakan...janji menyimpan. Dengan 1 gram 1 bulan. Tips yang paling mudah simpan atau selit RM5 untuk dapatkan 1 gram tu. Kena niat dan istiqamah untuk menyimpan. Paling best sambil menyimpan sambil menjana bonus. Fuh memang best. Emas dapat duit pun dapat. Duit bonus tu Acik Alyn tukarkan balik dengan membeli emas balik. Mudah kan :)




Post a Comment