Thursday, November 20, 2014

Cerita pendek :)

Assallamualaikum

Rasanya dah lama sangat tak update nie....huhu. Banyak sangat rasanya tapi tak tahu nak mula dari mana. Nak mula dari A ke B ke. Confirm la dah basi sangat2 cerita tu kan. Tak pe akan start slow2. 

Sekarang cuaca tak menentu kat sini. Dah sampai musim tengkujuh...hujan je memanjang. Harap2 tahun nie tak banjir la. Ada la satu hari tu balik kerja, hujan sampai tak nampak jalan. Dah la rabun. Tawakal je drive kete slow2. Nak berenti karang takut terkandas dalam banjir pulak. lagi naya. Al-hamdullilah selamat sampai jugak.

  View from my office..#hujanlebat

Kadang-kadang je dapat cuaca cantik macam nie. 

Acik Alyn sekarang sudah naik kg...kena wat diet semula nie. Doakan Acik Alyn kental menghadapi dugaan lemah semangat yek.

Nota Betis:-Ko ingat aku tak pandai nak kecik hati ke? Please yek, aku punya hati jugak.-Tak pe la..tapi jangan la tikam belakang aku kuat2 sangat.

Tuesday, November 4, 2014

Salam kembali :)

Assallamualaikum