Wednesday, October 15, 2014

Rabu Tanpa Kata

Assallamualaikum

"Dunia kanak-kanak itu amat indah"

Tuesday, October 14, 2014

Kem I Want Sihat

Assallamualaikum

Selamat hari Selasa. Kat sini sekarang nie tiap2 hari hujan. Musim tengkujuh dah nak tiba dah. Pas tu dah tak sabar nak menunggu next week, nak cuti lama sebab 22hb cuti Deepavali 23hb aply cuti 24 cuti Keputraan Sultan Pahang...yee. Plannya nak ke selatan tanah air.

Sebenarnya Kem I Want sihat nie dah lama dah buat. Buat entry basi again. Banyak lagi yang semuanya dah jadik throwback...hehe

Jom layan gambar je..










Friday, October 10, 2014

Kursus Bina Insan dan Jati Diri

Assallamualaikum

Orang kata jauh perjalanan banyak pengalaman. Hari tu #nampak sangat lama dah berlaku... Acik Alyn menghadiri kursus Bina Insan dan Jati Diri di Besut, Terengganu. Kira inilah kursus yang paling jauh pegi dalam 2-3 tahun nie. 

Dah nama bina insan dan jati diri kan, tentunya fasi yang terlibat adalah dari JAKIM. Membangkitkan rasa keinsafan diri. Terasa banyak sangat ke khilafan yang pernah dibuat dalam hidup...huhu.







Balik sempat la berphotog di sini



Dan juga membeli roti paung yang sedap di Marang. Rindu nak makan roti paung lagi..