Tuesday, February 25, 2014

Kisah telinga Adam

Assallamualaikum

Al-hamdullilah sekarang ni dah ok. Bayangkan benda alah tu aka nama kampungnya kutu babi dah berbulan-bulan stay kat dalam telinga Adam. Masalahnya bukan tak p klinik...siap p klinik swasta 2x dan klinik gomen pun 2 kali. Cuma kebetulan hari tu Adam sakit perut jadik Acik Alyn terus tanya kat doktor pakar tu apa masalah Adam dah 2 bulan asyik sakit telinga aje. Dah banyak kali p klinik tapi tak ok2 jugak. Doktor cek n bagitau ada something dalam telinga. Dia terus bagi refer ke hospital. Bila p pakar kat hospital memang ada benda tu dah berkampung. Kesian anak ibu... 





1 comment :

Wan Maruzen Wan Husain said...

kesiannye....pape pon cpt sembuh ye.