Monday, September 23, 2013

Sekitar Open-Office sempena Syawal yang dah berlalu

Assallamualaikum

Selamat hari Isnin....semalam pye penangan masih lagi terasa kat kaki. Hari nie Acik Alyn berjalan dengan sopan santunnya. Kaki sakit maaa. Nie nak cerita pasal open office raya hari tu. First hari tu pejabat kene buat makanan untuk office2 di sekitar jajahan di sini. Maka office Acik Alyn buat Mee sup....rasanya diaorang order je kot. Acik Alyn tukang menyebok je sekejap kat tempat kejadian :).






Nie pulak jamuan untuk Parlimen. Office Acik Alyn kene sediakan satay+rendang kot. Nie Acik Alyn p makan je, ramai2 jalan kaki dari office tapi sungguh panas. Siap ada artis lagi time nie.



Last sekali nak cerita plak pasal jamuan raya office. Jamuan raya yang dibuat selepas abes Syawal dah pada 10.09.2013 hari tu. Ada potluck plus order jugak. Acik Alyn gigih buat triffle macam biasa n puding oreo. Gambar nan hade. Terlupa plak nak snap. Inilah jamuan raya yang Acik Alyn berphotog paling sikit cuma ada 5 keping je pun gambar... agaknya mood raya tu dah ke laut.




tadaaaaa....abessss

Post a Comment