Thursday, September 19, 2013

Bzee bila ada anak baru

Assallamualaikum

Wah tajuk bukan main lagi Acik Alyn nie. Memang betul sangat bzee dah berminggu2 dah. Terpaksa jadik pak supir hantar adik p klinik coz baby umar jaundis. Dengan  my little sikenit yang buat perangai sokmo2..macam dia pulak dapat adik..ish.

2 minggu lepas menjenguk ke HSDG again..#ohmy sangat rindu di situ. Tempat bergossip2 kan. Sempat la berjumpa ngan geng lama :). Itu sebab adik bersalin kat sana. Siap uruskan dia kuar wad lagi.... Al-hamdullilah semuanya dah selamat.

 My new anak buah Yang Umar Ziqri bin Yang Khaidir

 Adam n Umar..semoga mereka menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat. Amin
 Me yang makin bam-bam. Hati semakin tenang, hidup semakin senang...apa lagi nak di kata..i'm hapi now..lillahitaala :)


Nota Betis:
-sangat banyak nak update-cerita raya yang x abes lagi pendek kata macam2 cerita. Oh September pun dah dah nak abes nie.
-Gigih sekarang petang2 men netball. Miss netball ooooo!!! Adik kata ko dah tua la men netball. Ade aku kesah beb.


Post a Comment