Wednesday, July 17, 2013

wORDlEss wEDneSdaY

Assallamualaikum


Friday, July 12, 2013

Salam Jumaat

Assallamualaikum


Tuesday, July 9, 2013

Selamat Menyambut Ramadhan

Assallamualaikum

Selamat menyambut Ramadhan.


Kasihnya Ibu tabahnya sang isteri

Assallamualaikum

Pada hari Sabtu hari tu dapat panggilan telefon yang menyatakan my kazen x-cident. Beliau dilanggar lari di Jalan Klang-Kuala Selangor. Sebenarnya dah lebih kurang dua minggu kejadian tu berlaku diaorang baru teringat nak nfom kat family kitaorang. Abah Acik Alyn apalagi terus je suh bersiap-siap g ke sana.

Masa kami sekeluarga melawat beliau baru dibenarkan balik ke rumah. Nie blog isteri beliau EMA .


Friday, July 5, 2013

#Adam edisi Dataran Merdeka

Assallamualaikum dan Salam Jumaat 

First time sebenarnya membawak sikenit tu lepak kat Dataran Merdeka. Sebenarnya tunggu adik nak pass barang...jadi Dataran di pilih sebagai port yang paling senang nak menunggu. Bukan main lagi si kenit berlari ke sana sini...tapi berkesudahan dengan jatuh dan dapat luka kat dahi. Oh my boy. Itu pun x nak balik still nak berlari-lari lagi walaupun dah dapat luka kat dahi.

Lain kali kita lepak kat Dataran Putrajaya pulak ye sayang.





Semua gambar adalah sebelum kejadian...

Nota Betis:
lepas nie nak buat N3 luahan rasa hati :P


Thursday, July 4, 2013

Hello My July

Assallamualaikum

Sekejap je dah Julai dah. Hari nie baru naik keje setelah bermood bercuti2.

Tapi pagi2 lagi angin dah naik...oh my CPU. Sebenarnya minggu lepas CPU Acik Alyn tu baru baik dari 'demam'....pas tu x kan minggu nie nak 'demam' lagi.  Sangat angin tau sebab banyak sangat nak cover nie...Se dah tak tahu nak buat yang mana satu. #Semoga dipermudahkan segala-galanya.

Nasib baik x de yang tertunggak2 cuma yang semasa sahaja. Bayangkanlah kalau ada yang tertunggak tambah lagi maka jadik double triple tertunggak2. Jaga Sumber Manusia nie macam nie la..dah la nak ngadap macam2 peel manusia. 

Tak lama lagi nak puasa. Semoga dapat memanafaatkan sepenuhnya dan juga sikenit Adam pun dah cukup 2 tahun. Amin.

Gambar hiasan semata2