Friday, May 10, 2013

Cerita PRU ke 13 ambo

Assallamualaikum

Walaupun dah berlalu 5 hari, namun tak kira nak cerita jugak. Belum basi lagi nie. Kali nie merupakan kali ketiga Acik Alyn mengundi. Pepagi lagi dah siap nak g mengundi sebab adik kene balik balik ke JB pulak untuk mengundi kat side asben dia. Fuh penat jugak sebab kene beratur panjang2 secara berjemaah. Saluran dua..hu..hu. Kene pulak makcik kat belakang Acik Alyn tu cam x sabo2 sangat nak ngundi. Penat sungguh.


Bersama dengan orang yang baru first time ngundi. Memang semangat je makcik sorang nie
Memula beratur 1 line aje, pas tu buat 2 line sebab sangat ramai. Buat satu barisan lelaki dan satu barisan pompuan tapi tu la pompuan kan ramai....lambat jugak jadinya.
Gambar yang paling glamer pada hari kejadian tu adalah gambar jari yang dipalit dengan dakwat. Tengok mak Acik Alyn  sikit je dicalitnya. Kitaorang yang kat saluran dua nie memang macam dah berinai dah gayanya. Apakan daya TAPI kan nak kabo nie hilang sekejap je pun...x sampai pun 2 jam..ha...ha. Rugi duit kerajaan.


Post a Comment