Thursday, April 4, 2013

Semuanya dah ada!!!

Assallamualaikum

Oleh kerana zaman la ni zaman dunia di hujung jari maka segala segala-galanya ada. Cuma terpulanglah kepada diri sendiri untuk memanafaatkannya. Jangan pulak disalahgunakan untuk tujuan yang bukan2.

Bermula dengan akaun di FB, al-hamdullilah Acik Alyn dapat contact semula ngan member-member lama. Hakikatnya tak payah dah la nak menulis surat bagai macam zaman dulu2.

My acc FB
My Insta
My tweet...hu..hu jarang sangat nak tulis status
now yang terbaru KEEK. Belum isi apa-apa video pun lagi. Pas nie boleh la isi video sikenit Acik Alyn tu dalam nie untuk kenang2an.

Itu belum lagi campur dengan Flickr, Dropbox dan macam2 lagik sampai kadang2 tu lupa password. Tapi Acik Alyn semua akaun dengan email dan password yang sama. Maklumlah dah kertu2 nie cepat sangat jadik pelupa. Kene makan kismis banyak2.

Kat kat HP ada pulak whatapp lah, line lah, go sms lah......

tepuk dada tanya selera.
 



Post a Comment