Thursday, April 18, 2013

Saya nie memang sokmo fall in luv lah

Assallamualaikum

Setiap hari ini adalah tempat utama Acik Alyn melepaskan nafsu mata. ThePoplook.com...walawei.  

Order hari nie, esok pasti dah sampai kat tangan. Paling glamer ialah halley. Acik Alyn dapat la rembat halley satu je pun tapikan terbeli saiz besar sikit. Pakai jugak pun walaupun pada hakikatnya nampak semacam aje... Siap ada group kat FB for TPL lover .



 Teringat masa pakai baju nie pergi IKEA...siap ada orang pakai baju yang sama..memang TPL lover la tu. Set sambil calit2 ibu jari...ha...ha
Nasib baik sempat beli Sheila Blouse nie..memang best la. Kalau jumpa kat mana2 baju sama jangan lupe tegur n nanti kita ambik gambar sama2, pas tu post kat TPL lover.

Kalau berani jom la melepaskan nafsu mata kat TPL tu..confirm ter-ter beli baju...

Nota Betis:
-Usah dijolok sarang tebuan.

Post a Comment