Tuesday, April 23, 2013

Jom pekena Cendol Bakar Kampung Assam Jawa, Kuala Selangor

Assallamualaikum

Kalau korang selalu lalu jalan ke Kuala selangor mesti pernah tengok lokasi Cendol Bakar nie kan. Kalau pergi hari minggu confirm banyak kereta dan ramai orang. Sebenarnya ini baru kali pertama Acik Alyn nak mencuba cendol tersebut walaupun kerap ke sana. Itupun kitaorang drive-thru je. Ala rumah adik Acik Alyn kat area tu je pun. Hari tu beli sekali karipap gergasi yang dijual kat tepi jalan tu tapi lupa pulak nak snap photo. 

 
 Selamat datang ke Cendol Bakar, Kuala Selangor
 Drive-thru.
Menu yang ada


Nota Betis:
-Alahai rindu pulak kat anak buah di Kuala Selangor tu....


Post a Comment