Thursday, April 4, 2013

@ d first time Maulidur Rasul kat tempat baru

Assallamualaikum

Fuh tajuk bisa bikin gempar je kan..tempat baru la sangat padahal dah setahun pun berlalu. Pejam celik pejam celik sekejap je pun. Sekarang nie ala-ala dah jadik senior dah. Sebenarnya nie cerita edisi basi sikit.Sikit je pun..he..he.Kejadian berlaku pada 27 Februari 2013 yang lalu...tak de la basi sangatkan. 

Bayangkanlah sehari sebelum kejadian diaorang baru nak deside nak pakai baju warna ape....hu..hu diaorang pilih merah. Waduh bisa bikin gawat seh. Acik Alyn nie mana la suka merah, kalau pepel no hal n small matter pye. Balik umah punggah almari maka jumpalah satu2nya baju merah Acik Alyn nie. Selamat dah satu perkara. Tudung lak.....adoi...last2 rembat je mane yang masuk tada dah siap, maka mempersembahkan Acik Alyn yang bulat..he..he.
 



Al-hamdullilah dipendekkan cerita pejabat kesihatan mendapat tempat ketiga di dalam perarakan tersebut. Dapat duit, dapat hamper...entah la dapat apa lagi. Bagi Acik Alyn cukuplah dengan dapat sekeping sijil untuk diisi dalam LNPT tahun nie...he...he.

Nota betis:
-dah godek2  HTML blog tapi masih tak puas hati lagi. Akan diperbaiki dari masa ke semasa. Nak buat header lain sebab cam kecil je header yang Acik Alyn design semalam.
 

Post a Comment