Wednesday, March 27, 2013

WW again


Wednesday, March 20, 2013

Wordless Wednesday


Thursday, March 14, 2013

Rindu MAQ kecik2

Assallamualaikum

Hari nie genap sikenit  setahun 8 bulan...sudah banyak kerenah. Paling latest sikenit dah pandai nak main 'andcet'. Asal ibu dia nie balik keje terus tadah tangan mintak 'andcet'. Maka dengan itu gigihnya Acik Alyn mengdownload apa yang berfaedah untuk dia. Paling dia suka tu ti tu dan voice of Ummi.

Rindu la kat dia kecik dulu2.



Nota betis:
Sukarnya nak buat keputusan


Wednesday, March 6, 2013

Peristiwa pagi Rabu

Assallamualaikum

Pepagi lagi dapat mesej "Salam kak bce paper x. Dr akak xsuke kene tetak". Fuh ayat power betul Shikin mesej Acik Alyn tadi. Highlight sikit kat Dr akak xsuke....
May be dah x sabar sangat tu yang jadi macam tu tapi kesian jugak la kakitangan yang menetak tu..confirm2 kena tindakan pulak. 

#kekadang sabar tu ada hadnya. 


Tuesday, March 5, 2013

Life must go on

Assallamualaikum

Kekadang hidup ini sukar nak di duga apa yang bakal mendatang. Al-hamdullilah diberi kekuatan untuk menghadapi. Terima kasih kerana berada bersama saya ketika saya susah dan senang. Sayang kamooo.


Monday, March 4, 2013

Butik Han RSM

Assallamualaikum

Jalan-jalan Danau Kota dan ke butik Han.
 



Kisah basi - IKEA

Assallamualaikum

Mengclearkan segala bagai draft yang dah ada dalam simpanan. Ini adalah cerita 3 bulan yang lalu.....

Makan meat ball n daim cakes itu adalah satu kemestian apabila berkunjung ke sana. 




Saturday, March 2, 2013

Kemaruk CCS

Assallamualaikum

Selamat hari Sabtu dan selamat beristirehat. 

Bila la nak naik level nie.....


Nota betis:

-Berjaya habiskan 2 novel minggu. Banyak lagi yang tersimpan tu. Kena kayuh laju2

Friday, March 1, 2013

Cukup 1 bulan dah

Assallamualaikum

Wah sudah genap sebulan dah Acik Alyn x hapdet blog....hu..hu. Pendek kata sebulan satu entry :)