Tuesday, December 4, 2012

X ke LEGOLAND, Puteri Harbour pun jadi la

Salam

Dah lepas g kenduri kat Pontian tu...mula2 memutuskan nak g jalan2 kat Legoland tapi alangkah hampanya sebab ramai sesangat orang n yang paling penting parking pun amat jauh. Tu yang terus CANCEL. X pe la kita g tengok kapal je la kat Puteri Harbour......









Lain kali la kite ke Legoland. Hu..hu anak buah Acik Alyn si Muaz nie siap call tadi 2 minggu lepas bagitau Cik Lyn kita orang dah pergi LEGOLAND...best. Jom la kita pergi lagi. Iyala nanti Cik Lyn kumpul $ banyak2 dulu yek...he..he






Post a Comment