Tuesday, November 6, 2012

Selasa yang sejuk beku

Salam

Kat luar office dah golap nampaknya. Mesti balik nie hujan lebat selebat-lebatnya macam semalam sampai tak nampak jalan dah. Tu pun gagah lagik nak drive. X pe tak jauh mana pun...harap jangan terperangkap dalam banjir udah la.

Kerja dah settle maka dah boleh cuti dah nie. Next week nak cuti, nak sopink. Dah bersusun dah xtiviti apa yang nak buat minggu nie. Misi utama nak makan durian crepe kat Mid Valley...hamboi.

rasa sweet aje lappy Acik Alyn nie....
Post a Comment