Friday, November 30, 2012

Hanya sekangkang kera:Bukit Gambang Water Park

Salam

Hari nie merupakan hari terakhir dalam bulan November 2012 dan esok dah 1 Disember. Kesimpulannya hanya tinggal 31 hari sahaja lagi untuk berada di tahun baru 2013. 

Minggu lepas bersamaan 24 November, Acik Alyn n family g bermandi manda kat Bukit Gambang Water Park. Dah ada orang nak sponser apalagi....zasssss laju aje gayanya. Memandangkan Bukit Gambang Water Park itu hanyalah 10 minit sahaja dari rumah maka kami pergi ke sana x mandi pagi pun..opppppssss. Sewa pondok kat depan Coco Beach....ingatkan nak sewa yang area pool tu..nan hado la pulak. Masa pergi tu, x de la ramai sangat orang. May be awal pagi kot.

Anak-anak sungguh x-cited nak bermandi-manda termasuklah my sikenit MAQ tu. Memandangkan ini kali pertama Acik Alyn membawa sikenit ke Bukit Gambang nie, al-hamdullilah sikenit MAQ tidak takut air. Lagi suka ada la :). Nanti ibu bawak lagi yek.




 Penuh stroller ngan barang2
 Ibu dan sikenit MAQ
 Bersama my hero n my heroin. Bravo Nina dah tak takut air dah. Lain kali g Bukit Gambang lagi yek ngan Adam.




 Si tukang sponsor. TQ lain kali banjer lagi


Nota Betis:
-Petang nie nak g KL. Banyak aktiviti nak buat. Nak g MAHA 2012, nak g jualan gudang Karangkraf, nak g KWC, nak g Mid Valley.....dan macam2 lagi. Dalam hati pun tingin gak nak g Fareeda tengok tudung baru 2hb tapi x moo la beratur panjang berjela.
Post a Comment