Monday, July 30, 2012

Isnin 10 Ramadhan

Salam hari Isnin dan hari nie dah 10 Ramadhan. Lagu raya pun dah berkumandang kat radio....dah x rasa dah nak rush2 balik kampung macam tahun-tahun yang sebelumnya sebab dah already kat kampung. Tapi x kira nak cuti seminggu jugak cuti raya.


Pada 14 Julai yang lepas genap sudah umur my lil setahun. Semoga Adam akan menjadi anak yang soleh. Amin. Ibu sentiasa sayangkan Adam sampai bila2. 


Hari ni Acik Alyn ada kursus Kesedaran ISO. 2 hari ngan esok....selamat menahan mata dari tertutup lah. Dari dulu lagi inilah kursus yang errrrmmmmmm begitu mengoda bijik mata. Semoga success lah untuk 2 hari nie.
Post a Comment