Monday, May 21, 2012

My lovely Monday

Al-hamdulillah selesai sudah membuat semua pelarasan dan kenaikan gaji orang..fuh lega rasanya tapi banyak lagi yang lain. X pe buat slow2 sambil banyak lagik benda alah yang kena belajar. Semoga akan dipermudahkan segala-galanya.

SNP rumah dah siap dah. Bila la akan dapat kunci nie...x sabar dah nak deco2 bersama eric. Paling penting mau cat umah 'sendiri' tu ngan my peberet kale apalagi warna pepel la. Nasib baik kitchen cabinet n aircond dah tak payah fikir2 nak buat. Dah ada dah. Harap dapat cepat la... Iya la sampai bila nak menyewa kan sekurang-kurangnya ada jugak harta sendiri. Aset yang penting tu...AL-hamdullilah la depan umah tu nanti akan dibina stesen LRT. Sekarang nie pun dah dalam pembinaan. Harga properties kat situ dah naik mendadak. Nasib baik hari tu Acik Alyn cepat booking kalau x mancanak la harga kat situ. Orang sume tanya aikkk dah posting balik Kuantan tapi beli umah kat Puchong....Perancangan masa hadapan, mana tau dah boring2 doq kat Kuantan kita posting pulak ke KL.....he..he


Mendengar cerita hati seorang teman, bersyukur sgt kerana dapat hidup di kalangan family yang thumb up. Sentiasa disisi, sama2 berlari dan sama2 jatuh. Sememangnya dugaan di antara kita x sama dan terpulang kepada kita untuk menanganinya. Anggaplah dugaan yang dihadapi sebagai kekuatan untuk menghadapi masa hadapan. Yakinlah Allah akan sentiasa bersama kita.

Esok bersamaan dengan 1 Rejab. Niat di hati nak berpuasa. Insayallah.....

Nota Betis:
-Penuh xtiviti hujung minggu di bulan Jun....

Post a Comment