Wednesday, May 30, 2012

FULL

Hujung minggu lepas Acik Alyn ke KL....ari Isnin cuti sebab nak ambik original SNP kat pejabat lawyer. Kalau dah ke sana, macam2 la nak buat. First bertolak dari Kuantan hari Ahad pepagi hari sampai kat Puchong dalam tengahari. Lunch tu ada orang banje makan kat Mydin Mall USJ. TQ pas tu lain x banje lagik ek. Memang penuh aktiviti la..pas tu g hantar adik ipar nak balik Sabah kat LCCT.


Niat di hati memang nak g bazaar kat Subang Parade. Nak beli anak tudung yang Jannah jual sebab dah selesa sangat dengan hasil kerja tangan dia. Like sangat sebab hajat tercapai.

Pas tu malam p mamam kat mamak. Dapat pekena teh ais yang kaw....fuh memang beh la. Kat Kuantan nie, tak tau la mamak mana yang best. Lagipun Acik Alyn nie kalau nak mamam kat Mamak kene tengok jugak. Tak sume redah beb!!! Ada jugak bab2 yang geli2...ha...ha

Isnin tu bila dah settle urusan kat pejabat lawyer, g sopink kat Jalan TAR. Lepas la beli baju raya n kain baju melayu untuk my lil. Beli 2 pasang kain...hajat di hati nak jahit baju melayu raya untuk my lil. Kale cam biasa la kale pepel....Dapat jugak mamam the best kebab in town walau pun terpaksa Q secara panjang2....Pas selesai sume, balik Kuantan...TAMAT




Post a Comment