Friday, April 20, 2012

Salam Jumaat

Alahai malas sangat sekarang nie nak menulis...cerita ceriti banyak sgt nak update buat kenang2an di masa hadapan tapi tu la......Pergilah jauh2 sikap malas tu ek. Sekejap aje dah nak masuk Mei. Kalau dah masuk Mei tu usia confirm la bertambah...hu...hu, dah semakin kertu dah. 


Kekadang terasa ditusuk sembilu jugak apabila sesekali di duga dengan perkara yang tidak kita ingini, namun bersyukur kepada Allah kerana masih mampu untuk menghadapinya. Allah kan sentiasa berada di sisi kita.

Cuti bersama family pun dah selamat walaupun penat yang amat2. 

Post a Comment