Thursday, March 1, 2012

Diaorang sabotaj saya

Sebenarnya Acik Alyn x nak my officemate buat jamuan 'perpisahan' untuk Acik Alyn. Bukannyer per, satu kene berucap, dua takut air mata berderai2. Punyalah rapi rancangan dia orang sampaikan Acik Alyn x leh nak hidu satu pun komplot diaorang nak sabotaj Acik Alyn...he...he. 


Pagi, pagi datang kerja...dengar kat pantry depan bunyi keletang-keletong....dalam hati apa pulak nie, mesti ada something. Pas tu Acik Alyn intai, amboi bukan main lagik diaorang menyusun barang2. Siap suruh orang guard pintu office takut Acik Alyn balik. Dah orang nak raikan kita, terima je la.


Terima kasih banyak2 sebab meraikan Acik Alyn yang kepochi nie. Walaupun ucapan dari orang tu amat menyakitkan hati tapi tak pe la......esok Acik Alyn akan email 'orang tu'. Sampaikan Acik Alyn berucap semalam memang x de setitik air mata pun yang keluar sebab 'sakit hati'. Tolong la!!!!!

Hadiah pun dapat....siap Acik Alyn request lagik nak hadiah ape..he...he. TQ tau kawan. Luv u all.





Post a Comment