Saturday, March 3, 2012

Cerita semalam saya

Di tengahari Jumaat yang mulia itu, Acik Alyn n d gang telah pergi menonton citer Adnan Sempit. Wah memang best aaaar citer tu...dari awal crite sampai la ke akhir citer asyik gelak ketawa aje. Cukup menggelikan hati. Setiap kali Adnan mengungkapkan dialog Inggeris pasti mengundang gelak ketawa yang mengekek2 satu panggung....


Photo cilok from Amie

Semalam edisi salam menyalam ngan sume orang kat Bahagian Pengurusan. Punya puas nak menahan air mata, akhirnya bila salam ngan kawan2 kat Unit Pentadbiran, air mata x leh nak tahan la pulak...
 Kawan2.....nanti ble Acik Alyn dah berada kat Negeri Pahang yang tercinta, korang buatlah keje molek2 ek....jangan la jadik macam Acik Alyn yang kuat pot-pet, kuat lawan bos dan suke ngusik orang.

Untuk Syikin....tak pe mula2 memang la rasa susah buat kerja Acik Alyn tu..lama2 mesti terror pye. Buat cara sendiri kalau rasa x boleh nak ikut cara Acik Alyn asalkan keje sume beres. Bila buat kerja Acik Alyn tahap kesabaran mesti high sikit, pas tu ilmu back up diri sendiri mesti mau power. X pe lama2 mesti terror pye. Belajarlah dari pengalaman. X pe kan sebab satu kerja yang remeh dah bagi kat CC kan. :)
Lepas nie korang la sorang geng makan korang kan....Kak L jangan sedih2 tau. Korang sume jangan x makan pulak rindu kat kita nanti...he...he. Lepas nie dah x de la orang nak jeles2 dan bz body  ngan Acik Alyn. Biarlah orang tu dengan cara dia yang kolot tu.

Ala kalau korang ada buat event Unit Pentadbiran, Acik Alyn nak join jugak tau. Inform awal2. Kata nak g bercuti ramai-ramai, Acik Alyn no hal pye. Jom aaaar. Ala KL dan Kuantan tu bukan jauh mana pun.
Good bye Hospital Serdang.
Post a Comment