Monday, January 16, 2012

Lovely my Isnin

Dah siap bagi my lil Adam mamam puree. Acik Alyn buat pisang+kurma aje. Suka hati dia mamam. Nie dia tgh bergumbira. Senang hati ibu nak berblogging dan berFB ye sayang.

Saja je buat tajuk lovely  my Isnin..pada hakikatnya...hu..hu. Acik Alyn x faham sangat dengan my big boss yg still solo molo sampai sekarang tu. Jawatan tinggi tapi hasilnya.....fikiran macam tahap kerani2 cokia macam Acik Alyn nie ha. Bengang la jugak.

Kekadang benda yang simple-mimple pun kalau dapat kat dia jadik susah la ya amat. Macam tadi nak buat senarai kehadiran mesyuarat antara UPM dan HSDG tapi nak asing2, pas 2 suh my officemate bagitau kat ahli mesyuarat tu supaya tulis asing2...Hadoi la. Buat je la satu listing, pas tu isi aje department kan senang. X payah la nak suh buat keje2 yang membodohkan diri sendiri.


Tadi pun pasal meeting tu Kak Sandra tel Acik Alyn tanya pasal meeting apa...yang paling kelakarnya my big boss suh Kak Sandra call sapa2 yang x datang lagik....Memang Acik Alyn gelak habis sebabnya mana la Kak Sandra tu nak tau sapa yang x datang lagi sebab Kak Sandra kan doq kat Unit khidmat Pelanggan nun jauh di sana. Hadoi la....


Semua permohonan pelekat kenderaan Acik Alyn dah siapkan cuma tinggal nak suh staff datang ambik aje. Lega rasanya. 2 hari cuti Sabtu Ahad Acik Alyn pulun buat semuanya. Memang berfolder2 la. Acik Alyn dah siap pun asingkan ikut department. Lega sangat2. Lepas nie akan bermula la kerja seperti biasa bz like bee kerana peruntukan dah ada. Hurrmmmm...akan tidak terlayan kerenah itu orang yang memang suka MAKAN....huwaaaa



Nota Betis:
-Akhirnya saya senyum jugak....saya risau awak tau. Lain x jangan buat saya cenggitu ekkkkk.


Post a Comment