Thursday, January 5, 2012

hari ke 5 dalam bulan Januari 2012

Still bz lagik kat office. Mood berblogging pun entah ke mana tah. Ble balik umah je fuh terasa kepenatannya. 

Sekarang my lil Adam dah ada di sisi. Life pun dah berubah. Pepagi dah bangun awal dah standby untuk hantar my lil Adam ke umah ibu dia. Tapi pagi tadi bikin haru betul....Acik Alyn careless sgt. Botol susu Adam leh tertinggal kat umah. Esok kena double check pastikan semuanya lengkap baru jalan. X de la nak buat kerja 2X.

Petang balik keje dah g ambik my lil Adam kat umah ibu. Nasib baik x de la jauh sangat. Baik2 ye sayang duduk umah ibu tu.

Bila tengok muka anak nie hilang semua kepenatan dan juga kesedihan...hu...hu. Rasa nak gembira aje.

Nota betis:
-Nape cam nie? Terasa ngan saya ke? Saya ada silap ke?
-Confius sangat.
-X macam selalu.
Post a Comment