Friday, January 6, 2012

Friday Day saya

Pagi tadi pepagi lagik dah ada Perhimpunan pagi kat Sepital. Kene le pegi....Kalau x g isu lak sebab orang len x pegi x pe, orang x pasan tapi kalau 'kami'orang x g mesti de yang pasan...hu..hu. Teringat perutusan tuan pengarah pagi tadi yang menyatakan ' hidup ni umpama naik basikal. Kalau kita berhenti mengayuh maka kita akan jatuh'. Sungguh mendalam. Semoga terus mengayuh untuk mengharungi suka duka tahun 2012. Good bye 2011. Biarlah kenangan itu semua akan menjadi sejarah yang akan dijadikan pengajaran dan teladan yang begitu bermakna dalam hidup. Bertabahlah kamu menghadapi segalanya.


Pas tu, dapat mesej plak ada meeting. Maka cepat2 la breakfast sebab ada meeting lak ngan Timbalan Pengarah. Biasalah macam2 isu yang kuar. It's OK. Dah nama pun Unit Pentadbiran...nak buat guana. Belaka kena buat. TP nak buat pool untuk orang2 yang berproblem. Aci x Acik Alyn offer diri jadik orang yang first doq kat ctu....ha...ha. Sapa yang nak bikin keje Acik Alyn.



Minggu pelekat kenderaan x habis lagis. Sampaikan bawak balik keje tu kat umah. Semoga my lil Adam jadik budak baik esok, maka dapatlah ibu dia nie buat keje 'sekolah' ngan aman. Tau dah kalau budget dah dapat, bertambah la bz Acik Alyn. Semoga Acik Alyn akan dapat bekerja dengan cemerlang dalam tahun 2012 walaupun hasil kerja Acik Alyn itu dinilai dengan cara tidak sepatutnya. Acik Alyn x pernah membawa 'personal matter' dalam kerja Acik Alyn. Walaupun ada masalah tapi pandai2 la adjust. Takkan nak citer kat sume orang masalah kita kerana tidak semua orang akan memahami apa yang kita alami. Please la. Bergurau tu agak2 la sebab Acik Alyn pun ada perasaan. Jangan la main hentam keromo aje. Hati pompuan nie sensitip dan sensetap tau.

Hari nie lunch makan+minum epal hijau+garam dan minum air teh ais aje. Bukannya diet tapi sungguh x de selera. Maka akan cepat la mencapai target kot. Harap diet dengan cara yang sihat. X moo sakit2, susah nanti. Sapa yang nak gomol2 my lil Adam...he...he

HIGHLIGHT-------> Esok mak abah Acik Alyn mau datang. Mesti diaorang dah rindu kat my lil Adam.




 Gambar yang tidak ada kene mengena dengan cerita di atas.

Nota Betis:
-Dia dah OK. TQ sebab faham saya ek.
-Kembali seperti biasa. Saya like lorrrr.
--Semoga ada sinar dalam tahun 2012
Post a Comment