Wednesday, January 4, 2012

Banyak keje

Hari nie hari first Acik Alyn bekerja dalam tahun 2012. Fuh memang banyak sangat2 keje sampai nak termuntah. Minggu nie memang penuh dugaan la....bukannya pe memproses permohonan pelekat kenderaan bagi tahun 2012/2013. Dari pagi asyik tunduk je sampai lunch pun makan nasi putih+ikan goreng ja. Sampaikan member cakap 'saya tengok pun x lalu nak makan'. Makan sket je pun..kurang selera. 

Acik Alyn x diet pun. Breakfast dan lunch melantak jugak cme dinner aje x makan. Timbang hari tu dah turun lagi 2 kg. Suka Acik Alyn. Tambahan pulak budak tecik Acik Alyn dah doq ngan Acik Alyn. Asyik nak main golek2 aje. Bertambah la kurus ibu nie sayang...itu yang Acik Alyn nak tu....ngeeeee

Al-hamdullilah my lil Adam telah berjaya duduk kat umah ibu aka pengasuh untuk hari yang pertama. Harap2 ok.

Memula Acik Alyn nak antar my lil Adam kat wifey member Acik Alyn. Last minute dia mintak deposit pulak. Ya Allah macam nak sewa umah pulak. Dah la mintak 1 month pulak tu..ish...ish. Acik Alyn beriya la nak tolong dia..last2 dia buat Acik Alyn cam nie. Sendiri mau fikir la. Tapi rezeki Acik Alyn jugak..terus dapat pengasuh lain last minutes. Semoga Allah sentiasa bersama Acik Alyn. Syukur sangat2. Dipermudahkan segala-galanya.

 Hari nie bersamaan 04 Januari besday orang di atas nie...he...he

Hapi birthday abang. Semoga dengan pertambahan setahun lagi umur nie akan lebih mematangkan abang dalam segala hal. Lyn juga sentiasa doakan hidup abang sentiasa diberkati Allah. Terimalah hadiah dari Lyn semalam sebagai tanda ingatan. Semoga ianya akan memberi manafaat dalam hidup abang. Ingat kata Lyn nie dan Lyn selalu bagitau kat abang yang Lyn nak tunggu abang di syurga.♥♥.Lyn sentiasa berdoa untuk itu. Hve a great dinner semalam with abang n Adam. Rasa bahagia sangat. Terima kasih jugak kerana sudi melayan kerenah Lyn yang macam2 nie.
Post a Comment