Wednesday, December 28, 2011

Mengenang kisah lalu-part ONe

Hari nie dapat berbual panjang dengan my best frenz masa kat Akaun Mindef. Kami sama2 meluah perasaan. Rindu kamu sebenarnya Noly. Walaupun KL ngan Serdang cuma sekangkang kera aje tapi tu la nak jumpa kene cari time yang sesuwei jugakan.


Rindu nak ke Mindef terutamanya ke tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermanja...he...he. 9 tahun kat Akaun tu banyak memorinya. Tapi ramai dah kawan-kawan seangkatan meninggalkan Mindef semenjak dapat jadik guna sama nie. Jeles i tau. Kanda ku sayang pun dah jauh ke Utara nun.


X pe la sekali-sekala kalau nak lepas rindu lalu je la depan Mindef tu...x dapat nak masuk, dapat tengok MP kat pagar depan tu pun jadi la.

Rindu kat tingkat 1 itu...hu...hu. Opsss kawasan lapang depan bangunan nie x boleh lalu sembarangan tau. Kalau lalu kat situ memang dapat malu la sebab MP akan tiup wisel.



cerita ini akan ada part by part
#mood rindu kawan-kawan lama

Post a Comment