Friday, December 2, 2011

Aktiviti dalam hujan

#Dalam situasi hujan yang lebat 


Balik kerja tadi balik pukul 4.30 ek....1st Acik Alyn pergi ukur semula baju kat tailor. Dalam hujan2 lebat tu sanggup nak redah di atas sebab nak ukur balik badan. Terasa badan dah kecik sebab tu pegi jugak ukur semula. Yeehaa suka Acik Alyn sebab semuanya dah 'lost' 2 inci. Rasa nak senyum sampai telinga nie. 

Acik Alyn x aaah diet beriya2 sgt cume x dinner je. Pagi dan lunch belasah semacam aje. Lagi ada 5 kg nak turunkan. Harap2 tercapai tahun depan. Bukannyer ape, semakin berusia nak KERTU nie kene jaga kesihatan jugak. X nak la dapat sakit2 yang susah nak diubati dan akan bergantung kat ubat-ubatan sepanjang hayat.

mood #polka dot dan berjubah hitam di hari Jumaat yang mulia. Bak kata Kak Ida tadi 'ooh kene cakap lembut2 ngan Ustazah ari nie' -----ada2 je Kak Ida nie :)--------


Pas tu Acik Alyn pergi beli 'isi perut' untuk goodies bag majlis cukur jambul Adam dan Niaz next week. Beli jajan2 je sebab adik Acik Alyn dan sponsor bunga telur. Acik Alyn beli jajan angry bird..he...he. Acik Alyn siap dah beli lebih2 untuk habuan anak2 buah Acik Alyn.



Nota Betis:
-Hapi Birthday untuk Kak Ngah.  Semoga panjang umur, murah rezeki dan hidup sentiasa diberkati oleh Allah.
Post a Comment