Sunday, November 13, 2011

Serdang Night 11-11-11

Sambungan Edisi Serdang Night 11-11-11

First nak citer pasal tempat duduk. Acik Alyn dapat table No 5 aka meja orang buat keje...memang dekat gle ngan stage. Meja tu khas untuk Urusetia yang x setia like me. Tapi sempit sangat la. May be last minute banyak table yang kene tambah. Nak jalan dari table ke table pun seksa.



Makanan chinese style....ok la. My favvy dish tentulah ikan kerapu yang ternganga tu. Loike





Persembahan.....Bakat diaorang dicungkil melalui malam bakat yang telah diadakan di sepital. Spe yang menang buat persembahan kat cni. Tahniah untuk korang.


Banyak lagik gambo org lain..."M" nak isi.

Selain tu ada jugak permainan untuk VVIP dan sambuatan birthday untuk yang lahir dalam bulan November.


Last
 Muka sedey tak dapat sebarang cabutan bertuah......x de ong....
 senyuman orang se'table' yang dapat cabutan bertuah. Jeles wei!!!
Member2 se'admin'

-TAMMAT-
Post a Comment