Thursday, November 17, 2011

Akhirnya keluar dari bawah tempurung jugak

Dah lama x berjalan sambil menarik beg merah itu yang beli kat Langkawi sedondon dengan bebudak office Akaun Mindef. Akhirnya esok akan menarik beg itu sambil menaiki kereta Jabatan menuju ke Morib dengan tujuan menghadiri kursus selama 4 hari.
Nie namanya kursus habiskan budget. Kalau x kene jugak menghadirkan diri selama beberapa jam pada hari Sabtu kat sepital untuk mendengar sambil mengantuknya mata ke Kursus Refresh MS ISO.

Selamat ye kawan-kawan seoffice kat department Pengurusan, kita dah odekan makanan best punye yang confirm lepas makan mata pun akan stim lepas tu LELAP.  Jumpa korang hari Selasa ek....Jgn rindu Acik Alyn.

Post a Comment