Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday

Gembira itu sangat subjektif


Tuesday, September 27, 2011

Hatimu Untukku

Assallamualaikum

Al-hamdullilah hari nie ada 'open house' kat umah Syikin kat Bangi. Save $ untuk lunch. Minggu nie minggu kawan2 dapat baby. Semalam Anuar dapat baby boy, ari nie lak Apai n Oya dapat twin. Tahniah.  Coming soon giliran sapa lak ek.





 Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu
Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Nota Betis:
*benci orang.....

Monday, September 26, 2011

Antara yang terindah

Assallamualaikum

Pasti akan menjadi kenangan yang terindah nanti......terima kasih kawan-kawan.


Sunday, September 25, 2011

Corat-coret sebelum majlis


Assallamualaikum

Al-hamdullilah tahun nie dapat la bahagi2kan tugasan dengan unit2 lain dan x perlu lah pening2 pk pasal tugasan lain. Tahun nie unit Acik Alyn dapat bahagian awal dan akhir iaitu penyediaan dan basuh peralatan. X pe la sekurang2nya tenang sket. Menu tahun seperti tahun2 dulu jugak malah ada pertambahan. Tahun lepas -nasi impit-kuah kacang-rendang. Tahun nie plak -nasi impit-kuah lontong-sambal kacang-sambal bilis-rendang-dadih. Bernada bengang di situ. Marah kat orang yang attend meeting lorrr. Mengong betoi!!!




Nota Betis:
*gembira dengan hidup sekarang. X perlu nak poning2 lagik pk pasal hal i2. :)

Thursday, September 22, 2011

berakhir sudah sebuah cerita


Assallamualaikum

Berakhir sudah jamuan kat sepital.... 


Nota Betis:
*x semestinya permulaan pahit akan berakhir dengan kepahitan kan...tetap ada kemanisan nyer.

Wednesday, September 21, 2011

Rabu yang tiada bicara

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assallamualaikum

Kene rebus nasi 'himpit' nona untuk jamuan raye sepital esok tapikan nak tanye "nak claim duit gas kat sape ek?"  :)