Thursday, August 25, 2011

minggu2 terakhir kat office


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assallamualaikum

Waduh..waduh sekejap je kan dah nak raye. Tahun nie ambik cuti 3 hari je, dapat la cuti seminggu sebab raya tahun nie sekali ngan hari Kemerdekaan yang ke 54. Lagipun cuti dah tinggal nyawa2 ikan aje. Al-hamdullillah raya tahun nie ada pertambahan ahli keluarga bagi Encik Kadari dan Puan Aishah dan jugak sumenye akan berkumpul bersama. Masing2 giliran raya umah mak abah kat Lepar. Bolehlah nak berphotog bagai mse 1st raya. Tapikan adik Acik Alyn tengah masuk wad nak bersalin anak ke-3. Dah 3 hari asyik 2cm aje...harap2 boleh la bersalin sebelum raya. Esok Acik Alyn akan terus drive balik ke Kuantan selepas waktu office...agak2 dapat tak 'half day' ek. Semoga selamat sampai ke destinasi. Rindu ngan my lil Adam...he...he. Tema tahun nie warna 'oren menyala-yala'....x de dah pepel kale. Kalau tak tu setiap tahun nak tema pepel aje. Nak buat macam mana dah feveret kale' sgt2. X-cted nak rye sebenarnya cam budak2 pulak ek!!!. 

Mood keje sejak seminggu nie memang dah ke laut dah. Sambung lepas raya je la.....Start dari Isnin hari tu kuar ke Kajang coz mencari brg2 untuk buat hiasan kat kaunter n lobi Hospital. Hari ke 2 ke 3 dan sampai la ke hari ini masih nak hias menghias lagik. Fuh dah macam nak sambut raya kat Hospital aje. X pe buat hiasan cantik2 untuk kakitangan hospital yang terpaksa bertugas pada hari raya.

kami kakitangan admin. photog nie diambil untuk buat kad raya tapi still ada lagik yang x de dalam gambo....

- IB, Paan, Abg Zalie, Ustaz, Kak Nanie-
-Kak L, Ami, Pn. Azizah, Eja, Me-
-Ema, Ekin-
-x de dalam gambo Din a.k.a Azroy-

Nota Betis:
*Ada perkara yang merunsingkan fikiran...cube untuk hadapi segalanya. Semoga diberikan tahap kesabaran dan ketabahan yang kuat.
*Minggu yang tidak menyihatkan sampai terpaksa g jumpe dr. kat Klinik Warga..hu....hu. Dapat ubat botol besar2....x mooo la nak makan ubat tu....uwekkkkk

Post a Comment