Sunday, June 19, 2011

senyum tawa gembira sedih nangis

 
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assallamualaikum

Orang kte 'bakpe la mu nie keras hati sangat'...Acik nie bukannye pendendam pun tapi kalau orang buat yang bukan2 kat Acik Alyn, memang Acik Alyn sampai sudah x leh nak tengok muke orang tu bercakap apatah lagik. Acik Alyn cube jugak tapi tak boleh la....tapi sesungguhnya Acik nie amat susah nak benci kat orang wei tapi kalau melampau tu ' lu fikirlah sendiri'. Acik Alyn pun ada hati dan perasaan jugak.....Anyway forget lah. "Behind my smile is a hurting heart..behind my laugh i'm falling apart".....hurm Acik Alyn tetap riang jugak, tetap bergelak ketawa menggilai jugak.

Sepanjang x berblogging selama berminggu2 nie banyak betul xtvt yang dibuat. Akan story mory sket2 demi kenangan di masa hadapan. Dengan sindrom 'Nora Elena' yang telah berakhir....like Seth Tan ish romantik gle la. Luv it. 

Kat office dapat sorang lagik kawan baru...Ija welcome join kami kat Admin. Untuk 'orang tu' selamat bertugas di tempat baru.



Nota Betis:
*baru selesai bce novel 'Dr.Cinta'...banyak lagik yang menanti....
*Sye sedar sape saye..tapi sekurang2nya....urmmmmm entahlah dah lpe sye kot. X pe la....
Post a Comment