Tuesday, June 21, 2011

Bila umur itu bertambah lagi satu


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assallamualaikum


Sebenarnya banyak nak story mory tapi x tau nak mule dari mne......Iya lah dah bersawang2 blog Acik Alyn nie tapi  dek kerana amat sayangkan blog nie muah muah Acik Alyn akan tetap menulis. Kat sini lah tempat luah perasaan sedih ke gumbira ke.Nak tulis diary cam dah ketinggalan zaman la plak.
Umur pun dah bertambah satu angka lagi. Terima kasih kat kawan2 yang wish. Many TQ jugak 2 Gedik yg bersusah payah delivery cuppies kat office hasil kerja tangannya. I loike sebab cuppies tu warna pepel..my favvy colour. Luv u my dear. Tahun depan sponsor lagi *___*

 Kekadang umur nie tanpa sedar ianya meningkat, sedangkan diri masih lagi di takuk lama. Acik Alyn la tu....ngeeee 

X kisah la macam mana pun janji Acik Alyn tetap bergumbira dengan apa yang telah dikurniakan oleh Allah. Semoga hari2 yang mendatang akan menjanjikan kebahagian untuk Acik Alyn. Terima kasih kat 'family' yang memahami Acik Alyn dan sentiasa memberikan semangat untuk Acik Alyn terutamanya mak Acik Alyn. Mak Acik Alyn adalah tempat Acik Alyn mengadu suka duka....banyak kali nangis ble luah perasaan kat mak. Sayang mak kuat2.

Nota Betis:
*Kecik hati tau ngan korang....tapi x pe la sebab ???????...tet
Post a Comment