Saturday, April 2, 2011

Jumaat with luv

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assallamualaikum

Hari Sabtu dan Ahad memang la hari yang amat dinanti2kan. Boleh rehat n golek2.....iye ke?

Besa la keje gomen, hari Jumaat kan rehat lme. My officemate tingin nak makan Ayamas. Maka kami pegi la ke Bangi g mencari Restoran Ayamas. Ada tu memang la ada tapi x la beh sgt sebab kedai dy byk jual barang keluaran ayamas ja. Pas tu table yang disediakan kat ctu x banyak. Maka kami ber3 pilih la set ayam black pepper+muffin. "mne muffin nie?".."tak pe la nanti kite bayar kte tanye ek?"...dah kenyang n tibe masa nak bayar, tye kat kaunter "Dik, set yg nie tadik x de muffin ke?". Budak tu jawab "muffin x de stok kak". OMG, patutnya dy nform awal2 n tak pun tulis la [TIADA] dalam menu. Bukannyer tingin sangat pun nak makan muffin tu tapi dah tulis kat menu kan....LOL 



 Maharaja lawak..sokong sape ek? Acik Alyn memang niat awal2 dah sokong JOZAN tapi tengok persembahan lawak diaorang malam tadi x kick la. Best lagik Nabil dan Kumpulan Sepah. Tunggu next week lak cam ne. Nabil n  Kumpulan Sepah malam tadi memang thumb up lorrr. Paling kesian kat Amir la....Acik Alyn memang x minat kat dy sejak dari dulu lagik.



 Nota Betis:


*Ble la nak abes bce novel Norhayati Berahim nie
*Fuh ayat dy menikam jiwa "keikhlasan lelaki itu menghambat jiwanya"
*nak makan doyan
























Maharaja lawak
Post a Comment