Wednesday, April 20, 2011

Hari ini saya sangat sedih

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assallamualaikum

Sedih gle Acik Alyn ari nie.  Benda yang dah lme pun nak ungkit2 lagik. Acik Alyn tau angkara spe....Please la...banyak lagik benda nak pk pasal hospital la boss oitttt, takkan la sebab tak  bagi jase sikit aje nak tengking2 kitaorang. Tau la kitaorang nie kuli batak je kat hospital 2 tapi agak2 la kitaorang pun ada perasaan jugak.

:
:
:
:
:
:
:
:
V





Selama nie kitaorang tolong je semua, x pernah nak berkira pun tapi bila kami x tolong yang nie kecoh satu dunia. Bengang betol. Acik Alyn memang rasa yang si bangang tu memang x puas hati dengan hati dengan Acik Alyn. Tapi tolong la jangan melibatkan kawan2 Acik Alyn.Yang si biol sorang lagik pun same....Fikir la dulu.
Post a Comment