Thursday, March 31, 2011

Ngidam nak makan

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assallamualaikum

Akhirnya dapat jugak Acik Alyn makan Nasi Kerabu. Entah nape ari nie nak sgt makan benda alah nie. Balik keje tadi terus singgah gerai akak tu beli.....dan dah bedal pun. Sanggup skip lunch semata2 nak makan nasi kerabu. X boleh tidak memang kene g beli jugak ari....nak sgt2 makan. Al-hamdullilah dah kenyang pun.



Nota Betis:

*Ish pasal ape la kap lam ya nga tu asyik cri pasal je ngan aku...Bengangnyer sampai x de MOOD sgt ari nie.
Please la personal aku ikut ske aku la yg ko nak tebeng2 tu buat pe......buat semak kepala hotak aku je. X yah la nak email2 bagai kat aku......I hate U.
*TP kenakan aku tadik....menci
Post a Comment