Saturday, March 5, 2011

Korang best......


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assallamualaikum

Hari yang dinanti
2...Sabtu n Ahad. Mujurlah Acik Lyn nie keje off hour, x leh nak imagine kalau keje shift..rasa mau fingsan kot.Tapi memasing ade kelebihannya. Kalau shift senang nak pi buat urusan seharian..nak p bank ka, pejabat pos ka...x yah la susah2 nak isi borang bagai..nak kuar time off hours.

Nak citer pasal bebudak nie. Acik Alyn kenal diaorang yang sengalzz2 nie time p induksi yang best tu setahun yang lalu. Sesungguhnya memang best la kenal ngan diaorang nie. Banyak jugak la p jale2 ngan diaorang nie. Besday mesti sambut pye n kene payungkan sume orang. Diaorang sume nie pangkat adik2 sangat ngan Acik Alyn lor...maklumlah Acik Alyn kan dah 'kertu' sangat. Tapi yang bestnya diaorang nie kutuk mengutuk tu memang perkara besa n x de pun nak sentap2.

Genting Highland@27 Mac 2010
Men bowling-Wangsa Walk@25 April 2010
Picnic-Sungai Sendat@8 Mei 2010
Syed kawin-Melaka@29 Mei 2010
Sambut Birthday Awe-24 Julai 2010
Sambut Birthday Am,Eda,Afdal-d Ship kg Baru-02 Oktober 2010
Nughul Nikah-Gombak@13 Oktober 2010
Sambut Birthday Mc Na-Titiwangsa@13 Januari 2011
Sambut Birthday Hery-danau kota@10 Februari 2011

next aktiviti nak p xploring kat janda baik plak.


Nota Betis:
*nak g jale mane ekkkk...



 
Post a Comment