Saturday, March 12, 2011

Kalau bawak nie mesti dah x malu kan.....


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Assallamualaikum

Fuh...tajuk x leh blah. Sebenarnya Acik Alyn nak story mory pasal benda alah seperti dalam gambar macam kat bawah nie. Cute je kan. Benda2 alah seperti dalam gambar nie di panggil sanitary napkin bag atau nama kekampungannya adalah beg untuk isi modes. Iyalah kalau kat office tu nak bawak benda alah nie ke toilet mesti nak balut tisu ke paper ke...pas tu sorok2...segan wei. Kalau isi benda alah tu dalam beg yang cute miut nie mesti dah x malu kan. Ble la Acik Alyn nak panaskan mesin jahit Acik Alyn tu ekkk, nak wat beg nie sendiri la. Nak p beli kain yang cute+katun2....pas tu wat riben, mesti cute ja kan cam tuannya. 

Gambo2 kat bawah nie Acik Alyn mintak tolong ngan pcik google.

1 side
2 side


 

 Nota Betis:
*Sudah gian mau + koleksi novel lagik.
*It hurts me so deep nside......x pe masih mampu bertahan lagik. Insaayallah sampai ble2.Aku x boleh menangis lagi  ^______*
Post a Comment