Saturday, March 19, 2011

dua-dua nak pegi


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Assallamualaikum

Nie adalah aktiviti Acik Alyn hujung minggu nie. Acik Alyn n p Plaza Shah Alam sebab nak grab tudung Fareeda yang cantiks' itu. I like. 40% sape nak bagi kan...... Tudung nie memang la mahal sikit tapi berbaloi2. Acik Alyn baru ada sket je koleksi. Nak beli kale pink pulak. Kalau nak fresh2 lagik p la Kedai Fareeda kat Bangi. Siap boleh request kale ape n suruh dy jahitkan.


 Pas tu Acik Alyn tingin jugak nak p kat Pesta Hot Ballon nie. Nak tengok belon doremon. Acik Alyn kan peminat fanatik katun doremon. Tapi x tau la dengan cuaca yang sekarang nie asyik turun 'salji' aje......Nak p malam mesti x beh kot.


Nota Betis:

*My Lovely Office aka Sepital------------> pepagi sudah bikin gue panas. Adoi kalau dah arrangekan sendiri, pas tu x inform gue dan gue terpaksa wat keje yg sme MAKA hasilnya kan DOUBLE. Spe yang nak bertanggungjawab? Len x kalau dah uruskan sendiri x payahlah suruh gue beb!!!Gue tau gue nie bukan perfect la sangat tpi please respect my work ek. Seb bek la ari nie n esok CUTI.
Post a Comment