Monday, February 7, 2011

miss!!!!

Assalamualaikum

Sebenarnya banyak cerita-ceriti nak story tapikan kite pye tenet BB lembap nak mampos sesangat…..bengang tol. Mula la terfikir nak pasang streamyx balik…hu…hu. X pe la sabar je dulu. Hari ni hari 1st bekerja setelah bercuti sakan sempene CNY. Ble la dapat cuti2 panjang cenggini ek?

Trip family ke Cameron Highlands terpaksa di tangguhkan di atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan.  Kecewa sebenarnya….x pe la plan balik may b dalam masa terdekat ini. Kalau family vacation setakat 2-3 orang yang join mesti x beh kan. Tu la jiran kat kg tetiba lak wat kenduri anak dy…jadik mak n abah serba salah nak join kitaorang….last2 terpaksa cancel. Adik plak mabuk2. Hu…hu.

Hari nie keje banyak sangat…mood keje hari2 down. Guane nak wat nie? But try sedaya upaya untuk menjadikan rezeki yang diperolehi setiap bulan tu halal.


Miss my hometown lagik
 
Nota Betis:

*X faham la nape si bengong tu asyik cari pasal je ngan aku. Malas nak layan…..Agak2 la nak bergurau senda wpun kite sebaye…..bengong tahap sengal.
Post a Comment