Saturday, February 19, 2011

Mengenang kisah lalu

سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assalamualaikum

Tetiba la tajuk n-3 2day karat semcam aje. Bukannya pe cume nak mengenang zaman Acik Alyn mude dulu2. Mulai n-3 nie mau bahasakan diri Acik Alyn la. Tetibe tingat kat Ogy yang panggil kite Acik Alyn….sweet ja kan. I2 panggilan manja my family tau…..Cik abe panggil Lyn, adik2 panggil Kak Lyn n anak2 buah panggil Cik Lyn.

Terkonang zaman memule menulis dulu......zaman fotopages zaman keje kat Mindef. Dulu rajin wat scrapping, sekarang still lagik minat tapi dengan sedikit kemalasan tu tapi akan cbe untuk sematkan minat itu kembali. Windu wooo... dulu2 rajin masak, sekarang bukannye x rajin...masak still masak cme x rajin dah nak uplod kat dalam my lovely blog nie. Banyak kenangan betul mse zman berfotopages tu….kebanyakkan member2 fotopages sambung jadik blogger plak. Acik Alyn je jadik blogger tenggelam timbul x tegar2 .

Kenapa menulis? 

X sume orang sanggup nak mengadap + tulis2 cerita ceriti hidup sehari2kan …..tapi  Acik Alyn ske,  sekurang2nya kita ada tempat nak luahkan tentang  sesuatu. Kalau cerita kat orang x semestinya orang tu faham lepas 2 kan depan kte memang la dia wat jadik mendengar yang setia dalam hati sape yang tahu…he…he entah2 kutuk sakan. Lagi satu Acik Alyn nie ske bphotog jadik ada photo dan ada crite buat kenangan masa depan. 

chumel x Acik Alyn jaman kecik2...he...he stil chumel sampai sekarang lorrrr. Header my fotopage n I like sampai ble2.








Nota Betis:
*Baca novel je la 2day sambil berFV+CF kat mukebuka.
Post a Comment